Vinges vision

Danmarks største byprojekt

20.000 indbyggere

Når Vinge er fuldt udbygget om 20 år, vil der være ca. 20.000 indbyggere, det svarer til Birkerød, Glostrup eller Ølstykke-Stenløse.
 

4.000 Arbejdspladser

I Vinge er der god plads til erhvervsvirksomheder. Arbejdspladserne kan både være i erhvervsområdet i nord og omkring stationen i Vinge centrum.


370 Hektar

Arealudlægget til Vinge er 370 ha. Til sammenligning er det næsten 20 % større end Ørestaden i København, der er 310 ha.

Smart by

Vinge bliver en smart by med fibernetforbindelser og intelligent design i fx gadebelysning


Moderne by

Vinge bliver langt fra en traditionel forstad. Vinge bliver en by, hvor du har landskabet tæt på og naturen i baghaven. 


Grøn by

Samlingspunktet i Vinge bliver Det Grønne Hjerte, en attraktiv og levende byfælled, som forbinder Vinges forskellige kvarterer.


Stationen samler byen

Vinges S-togsstation kommer til at ligge midt i centrum. Omkring stationen skal være butikker, kontorer, institutioner, plads til sport og leg og  andre offentlige faciliteter.

Vinge Station

Vinge Station

Kom nemt og hurtigt med S-toget til Frederikssund eller København. Vinge Station kommer til at ligge få hundrede meter fra Deltakvarteret.

Vinge Station er tegnet af den internationalt anerkendte tegnestue Henning Larsen Architects i samarbejde med Tredje Natur, MOE A/S og RPA.

Tæt på...

S-Tog

Vinge er tæt på København, Frederikssund og resten af Nordsjælland. Der er kun ti minutter på cykel til Frederikssund og Ølstykke Station, som du kan benytte indtil Vinge Station åbner.

Natur 

jeres nærmeste nabo bliver naturen, der ligger lige uden for døren klar til at betræde.Der er ingen parker i Vinge, men et helt delta med siv, guldsmede, haletudser og sommerblomster

Byliv

I Vinge ender I med at have alt, der gør hverdagen nem  inden for gå- og cykelafstand – institutioner, butikker, venner og S-togsstation. I får 40 minutter til København og et moderne, nybygget hus, der er lige så lyst, åbent og lækkert, som I drømmer om. 

København

Der er kun 40 minutter med S-tog eller bil fra København til Vinge. Herfra kan du komme hurtigt til lufthavnen i Kastrup eller videre ud i Danmark.  

Frederikssund

Der er ti minutter fra Vinge til Frederikssund. Frederikssund er en fin, gammel købstad, hvor du kan shoppe fx i Nordsjællands største shoppingcenter Sillebroen, gå i teatret, tage til koncerter og gå på café.

Roskilde Fjord

Roskilde Fjord ligger ti minutter fra Vinge. Den er et af Danmarks smukkeste og mest spændende fjordlandskaber. Fjorden bruges bl.a. til kajak, sejlads, svømning.

Naturen

Kontakt

Facebook